Het diner

Voilà werkt dagelijks met één enkel vijfgangenmenu. Verse ingrediënten en verrassende recepten zorgen dagelijks voor wisselende gerechten. Ons menu laat zich invullen door de ingrediënten die onze boeren te bieden hebben en is daarom sterk seizoensafhankelijk; altijd de lekkerste producten van hét moment. De ingrediënten van Voilà komen zoveel mogelijk uit de directe omgeving en waar mogelijk zijn ze biologisch geteeld. Naast vlees en groente van lokale boerderijen, vinden ook eerlijk gevangen Hollandse vis en schaal- en schelpdieren hun weg op ons menu. 

Onze inspiratie vonden we bij de Franse Bistro. Wij werken dan ook volgens het 'table d’hôte' principe, dat wil zeggen dat de chef bepaalt wat het menu van de avond is op basis van een vaste prijs. De prijs voor dit menu is € 48,00. Er is dus geen keuze, maar u kunt genieten van een (h)eerlijke eetbelevenis. 

Wij bieden hierbij een bijpassend wijnarrangement aan. Bij elke gang adviseren wij u de beste wijnen. De wijnselectie verandert voortdurend, wij zijn namelijk altijd op zoek naar de beste wijnen voor u. 

De keukenbrigade houdt desgewenst uiteraard rekening met vegetarische en/of dieetwensen, dit kunt u bij uw reservering voorafgaand aan het diner aangeven. Wilt u weten wat er vandaag is ingekocht voor het diner? Volg Voilà dan ook op Twitter en blijf op de hoogte.

Wij serveren het diner van dinsdag tot en met zondag vanaf 18:00 uur.