Wijnen

Naast goed eten, moet er ook goed gedronken worden. De beleving van een wijn is zeer persoonlijk en de smaakassociaties worden veelal gekleurd door de eigen perceptie. Jitka, onze gastvrouw, kan u alles vertellen over de verschillende wijnen die wij serveren. Zij praat graag over wijnen alsof ze een eigen karakter hebben en vindt dat de wijnen ook deze speciale aandacht verdienen. 

Onze wijnen komen veelal uit Europa, maar ook uit Chili, Argentinië en Zuid-Afrika hebben wij wijnen in ons assortiment. Alle wijnen zijn afkomstig van kleinere wijnboeren die op een bewuste manier omgaan met hun wijngaard en de wijnen. Zij behandelen hun akkers met zorg en doen er alles aan om dit van generatie op generatie door te geven. 

Onze keuken vraagt om een verscheidenheid aan wijnen en op de wijnkaart treft u daarom geregeld verrassende wijnen aan. Van lichte tot zwaardere wijnen, wij hebben het allemaal in huis. Graag variëren wij hier zoveel mogelijk mee. Wij adviseren u de beste wijnen specifiek bij een gerecht. Maar natuurlijk heeft u altijd zelf de keuze.

Bij Voilà blijft het uiteraard niet bij wijn alleen. U kunt bij ons ook terecht voor kruidenthee gemaakt van verse kruiden uit onze eigen tuin, koffie van de Stads Koffie Branderij, lekker fris water uit Annen en een goed aanbod van aperitieven en digestieven.